Prosjekt Åpenhet

Frode Thuen

“En podcast som gir innsikt i, og
stimulerer til refleksjon om, noen
av de viktigste tema i livet”

«Jeg ønsker å finne svar på hvorfor temaet er så viktig for oss, grave frem fakta på området, og dele de viktige historiene bak. Mitt mål er større åpenhet.»

– CECILIE HOXMARK

Hyggelig at du tar turen innom!

Cecilie heter jeg, er 45 år og bor i Asker. Prosjektene jeg holder på med er både bok og podcast. Begge deler belyser temaet barnløshet. Generelt har jeg stor sans for åpenhet. Det som ikke snakkes om, har en tendens til å vokse seg til noe uhåndterlig. De fleste vil nok tenke om meg som åpen og noe uredd, men jeg har også behov for å trekke meg tilbake til hulen.

Hvorfor er det slik?

Jeg innser at det jeg strever med i livet er å passe inn og føle tilhørighet. Samtidig får jeg en erkjennelse av at dette er universelle opplevelser som mange av oss vil kjenne på en eller flere ganger i livet. Jeg bruker 10 verdifulle år på å forsøke å få barn. Med et ønske om å være som andre og leve opp til forventninger fra samfunnet og til meg selv.

Jeg vil gjerne høre i fra deg

Har du gode forslag til intervjuobjekter, eller har andre kommentarer som er nyttig for podcasten, er du velkommen til å ta kontakt!

En podcast som vil sørge for større åpenhet rundt barnløshet.

Her intervjuer jeg psykologer, leger, forskere og andre barnløse. En hjelp til deg som strever med å få barn og økt innsikt om et sårbart, viktig og samfunnsaktuelt tema til alle dere andre.

Podcasten og bokprosjektet er støttet av Fritt ord.

Lytt til episodene her eller i din podkastspiller.

"Hvorfor" historien

Bevisstheten om våre fastlåste, strenge sosiale normer og forventninger åpner opp for at vi kan frigjøre oss og skape oss bedre liv.
Ved å tørre å tenke store tanker, se etter lyspunkter og handle i tråd med egne verdier oppnår vi mer tilfredshet i livet.
Derfor ønsker jeg å dele min egen historie og erfaring, slik at flere kan oppnå gode liv.
Det å bidra med å endre vårt syn på forventninger til livet og røske tak i fastlåste samfunnsstrukturer gir stor mening.

Det at andre får et nytt syn på livet og kjenner på den gleden, bidrar sterkt til min hverdagsglede.

Alle har vi forventninger til livet som ikke ble innfridd, alle strever vi med å finne tilfredshet i livet

Om «barnløshet» i media

Gjest i norgesglasset 25. aug 2019

NRK video på facebook 13. juli 2019

NRK.no artikkel med intervju

God Morgen Norge

Ta kontakt

Fyll inn kontaktinfo, så hører du fra meg så fort som mulig!